Wanneer zijn meest recente Exact boekingen beschikbaar om op te halen?

Voor een klant gebruiken wij Invantive om data uit Exact te trekken. Wij kregen onlangs de opmerkingen dat boekingen die ze op maandag doen pas de volgende dag beschikbaar zijn in hun Power BI dashboard. Nu is het zo dat ze na het maken van de boekingen in Exact gelijk het dashboard refreshen, om het resultaat meteen te zien. Deze nieuwe boekingen komen echter niet binnen, ook niet als ze het bijvoorbeeld 30 minuten later weer proberen. Het gebeurt echt pas bij de volgende dagelijkse refresh.

Mijn vraag is daarom: Zit er een bepaalde delay waarop Invantive de data beschikbaar maakt, waardoor het niet mogelijk is om zojuist gemaakte boekingen gelijk in Power BI te laden? Zo ja, hoe lang is die delay?

De data zijn in principe real-time beschikbaar. Echter, er is een tijdsinterval waarin een specifieke vraag altijd met hetzelfde antwoord beantwoord wordt uit een cache. Dit zorgt voor een enorme verbetering van de prestaties, zeker gedurende het ontwikkelen van rapportages.

Deze tijdsinterval is instelbaar per database zoals beschreven in Differentieer OData4 cachegedrag met Power BI.

Deze vraag is automatisch gesloten na tenminste 2 weken inactiviteit nadat een mogelijk passend antwoord is gegeven. Het laatste gegeven antwoord is gemarkeerd als oplossing.

Gelieve een nieuwe vraag te stellen via een apart topic als het probleem opnieuw optreedt. Gelieve in de nieuwe vraag een link naar dit topic op te nemen door de URL er van in de tekst te plakken.