Betere kwaliteit kadastrale perceel gegevens en bedrijfsinformatie met Invantive en Webservices.nl

HARDERWIJK - Softwarebedrijf Invantive B.V. en webservices.nl hebben eind 2013 de handen ineengeslagen. Webservices.nl ondersteunt Invantive hierbij met het aanleveren van zakelijke informatie. Hierdoor stijgt de kwaliteit van de gegevens die zijn vastgelegd in applicaties van Invantive.

De samenwerking houdt in dat Invantive de diensten van Webservices.nl heeft geïntegreerd in haar eigen software ten behoeve van klanten. Zo kan er eenvoudig informatie ingewonnen worden over bijvoorbeeld een bedrijf, een kadastraal perceel of kredietgegevens. Doordat alle webservices van webservices.nl gebruik maken van dezelfde interface, haalt de klant eenvoudig informatie uit verschillende bronnen. Webservices.nl wil de datakwaliteit van Nederlandse bedrijven op topniveau brengen. Hiervoor biedt zij diverse handige online datadiensten, daardoor kan ieder bedrijf voordelig en eenvoudig datagegevens valideren en verrijken.

Kamer van Koophandel

Met de gegevens is het mogelijk om eenvoudig een organisatie toe te voegen aan Invantive Vision aan de hand van het KvK nummer. Deze stappen zorgen ervoor dat veel handelingen automatisch verricht worden. Ook uit het Kadaster kan zeer bruikbare informatie worden gehaald.

Over Invantive

Invantive levert sinds 1992 softwareoplossingen voor projectmatig werkende bedrijven. De softwareoplossingen van Invantive zijn er voor bedrijven uit de vastgoed, financiële, bancaire, groenbeheer, technologie en ICT sector. De ervaring en kennis van het bedrijf stelt het in staat om complexe bedrijfsprocessen te optimaliseren.