Gratis software voor samenvoegen Exact Online met Word sjablonen

Met één simpele druk op de knop een seriebrief of maatwerkcontract maken uit Exact Online?

Dat kan nu met Invantive Composition en Exact Online. Bespaar nu geld door Word sjablonen te combineren met gegevens vanuit Exact Online. Deze gratis versie is nu nog tijdelijk te downloaden via de downloadpagina.

Gemakkelijk gegevens uit Exact Online verwerken in Microsoft Word

De gratis versie van Invantive Composition voor Exact Online biedt de gebruiker veel mogelijkheden. Zo zijn ingewikkelde handmatige handelingen niet meer nodig. Het opstellen van complexe documenten met sjablonen kan nu automatisch. Eén druk op de knop zorgt ervoor dat de juiste gegevens ingevuld worden in een mooi document. Herhalende en handmatige activiteiten zoals contracten, offertes, pakbonnen of jaarverslagen opstellen zorgen onbewust voor fouten. De Exact Online editie van Invantive Composition biedt een gebruiksvriendelijke manier van het automatisch en efficiënt opstellen van complexe documenten.

Lagere arbeidskosten

Naast een foutief opgesteld document scheelt het ook enorm in de arbeidskosten om bijvoorbeeld offertes in Word op te stellen met gegevens uit Exact Online. Medewerkers hoeven dus geen extra tijd in ingewikkelde handelingen te steken. Bovendien komen er geen extra programmeerwerk of extra downloads naar Excel bij kijken. Hierdoor ligt de focus echt op de bedrijfsvoering en niet op de technologie.

Voor iedereen

De Exact Online editie van Invantive Composition voor Word is een bedrijfsoplossing waarmee u sjablonen kunt samenvoegen met gegevens uit de Exact Online cloud. Het kan uitgebreid worden via een plug-in architectuur voor complexe taken. De documenten worden direct samengesteld in Microsoft Word. Sjablonen kunnen worden samengesteld door personeel zonder IT-opleiding en zonder kennis van programmeren en SQL. De modeldefinitie van Exact Online kan gedeeld worden over alle Word sjablonen.