Microsoft Word mail merge gebruiksvriendelijk voor eindgebruikers

HARDERWIJK - Mail merge in Microsoft Word is in Invantive Composition heel simpel. Complexe documenten kunnen zonder programmeren worden gegenereerd.

Het samenvoegen van mail wordt in de hedendaagse communicatie naar klanten en cliënten steeds belangrijker. Vaak is het aanschrijven van meerdere mensen een ingewikkelde en lastige klus. Echter in Invantive Composition is dit werk sterk versimpeld, en daardoor gebruikersvriendelijker, gemaakt. Met Invantive Composition zijn documenten aan te maken die aan alle wet- en regelgeving voldoen.

Op een gemakkelijke wijze wordt de informatie vanuit de eigen database gehaald en in Microsoft Word verwerkt. Hierdoor is het mogelijk om vooraf opgestelde sjablonen automatisch in te vullen met gegevens vanuit de database. Gegevens vanuit bedrijfssystemen kunnen hierdoor geïmporteerd worden voor bijvoorbeeld seriebrieven, verzekeringspolissen en licentiecontracten. Het grote voordeel is dat met Invantive Composition documenten dynamisch worden gemaakt. Daarnaast is Invantive Composition hét programma voor het maken van veeleisende documenten, maar werkt het kostenverlagend en kan in de toekomst schade voorkomen.