Itgennnl005 NMBRS connector API Token connectie foutmelding "Unauthorized access."

Bij het opstarten van een invantive connector van nmbrs lopen we tegen de volgende foutmelding aan

itgennnl005: The provided password is not a valid Nmbrs token. Please find your token in Nmbrs under User Profile > API Token.

itgensop001: Server was unable to process request. —> 1002: Unauthorized access.
2021-06-08 09:57:11.413 Error itgennnl005: Invantive.Data.SoapException
ValidationException
ValidationException
ValidationException

Het gaat om de nmbrs connector van invantive. We hebben bij nmbrs zelf gekeken of alles goed staat geconfigureerd, ook de benodigde IP adressen zijn gewhitelist bij nmbrs. Eerder besproken in topic:

UPDATE: via SOAP UI werkt het uitvoeren van losse API calls wel. Dit werkt bij versie 3 van nmbrs en vraagt om een Domain. Maakt invantive momenteel gebruik van een eerdere versie waarbij dit niet vereist is en loopt het hierbij vast?

Invantive SQL draait momenteel op de NMBRS 2.1 API services. Op dit moment wordt er geen gebruik gemaakt van NMBRS v3 en daar zal naar verwachting pas naar gekeken worden zodra het nieuwe data model op basis van V2.1 gestabiliseerd (momenteel in BETA beschikbaar als de attribute revert-to-v1 op false staat).

Advies is om in Systeemberichten op Invantive Cloud te kijken wat er exact staat en eventueel lokaal onder Query Tool 20.1.441 of nieuwer te reproduceren met set log-native-calls-to-disk true en die bestanden te delen.