Itgenoda025: Statement #18 'select count(...ncremental@eol' beginnend op regel 43 veroorzaakte een fout

Bij het downloaden van tabel TransactionLinesIncremental@eol treedt onderstaande foutmelding op. Hoe op te lossen?

itgenoda025 foutmelding

itgenoda025
Statement #18 ‘select count(…ncremental@eol’ beginnend op regel 43 veroorzaakte een fout.
Answer was returned by a different URL as requested. Request to ‘https://start.exactonline.nl/api/v1/1094300/sync/financial/TransactionLines?$select=*&$skiptoken=1349337026L’ gave response from ‘Exact Online’.

Dit probleem wordt veroorzaakt door een serverfout (HTTP 500) aan de kant van Exact Online. De registratie van de melding aan onze kant is ondertussen verbeterd vanaf release 20.2.14 zodat beter te bepalen is welke servererror bij Exact Online optreedt via foutmelding itgeneor342, maar dit neemt het probleem nog niet weg.

Advies is om het later nog eens te proberen hetzelfde statement te draaien. Mogelijk is het probleem aan de kant van Exact verholpen. De ervaring leert dat deze foutmelding vooral optreedt bij het initieel ophalen van de boekstukregels via TransactionLinesIncremental.

De versie 20.2.14 met meer uitgebreide registratie van de Exact HTTP 500 error bij het ophalen van de TransactionLinesIncremental staat klaar voor download. Gelieve deze te installeren en te melden mocht fout nogmaals optreden.

Deze vraag is automatisch gesloten na 2 weken inactiviteit. Het laatste gegeven antwoord is gemarkeerd als oplossing.

Gelieve een nieuwe vraag te stellen via een apart topic als het probleem opnieuw optreedt. Gelieve in de nieuwe vraag een link naar dit topic op te nemen door de URL er van in de tekst te plakken.