Bepalen of en zo ja welke versie van Invantive Composition voor Word aanwezig is

Attentie! De softwareproducten van Invantive worden niet meer aangeboden via Microsoft ClickOnce. Sinds de zomer van 2017 worden enkel MSI installatieprogramma’s beschikbaar gesteld. Gelieve een actueel instalaltieprogramma te gebruiken op download.invantive.com

De meeste Invantive producten installeer je onder Microsoft Windows als .NET applicatie. De meeste Invantive applicaties installeren zich als ClickOnce applicatie en daarom kun je per gebruiker een andere versie van een programma gebruiken.

Als je wilt achterhalen of Invantive Composition voor Word geïnstalleerd is, dan kun je dit op twee manieren doen:

  • Via de lijst van geïnstalleerde programma’s.
  • Via het bestandssysteem.

Lijst van Geïnstalleerde Programma’s

Open de lijst van geïnstalleerde programma’s. In de Engelse versie van Windows heet dit “Programs and Features”. Je ziet dan een lijst zoals:

Installation of Invantive Composition for Word

In deze lijst kun je zien dat Invantive Composition for Word geïnstalleerd is en wel in de versie 2014.0.14093.8036. Merk op dat deze lijst per gebruiker anders is voor ClickOnce applicaties.

Bestandssysteem

Je kunt ook via het bestandssysteem zoeken in de %APPDATA%… van elke gebruiker naar Invantive.Producer.Composition.Word.dll. Als je deze DLL vindt, dan is Invantive Composition aanwezig.