Gratis Power BI Templates

Go to English version

Om vlot Power BI dashboards samen te stellen kunnen voorgedefinieerde Power BI templates (*.pbit-bestanden) gebruikt worden met vooraf gedefinieerde queries. Een template vormt een werkend dashboard na het importeren van de gegevens uit bijvoorbeeld Exact Online met Invantive Cloud.

Per (cloud)platform staan hieronder de gratis beschikbare Power BI templates. Deze templates zijn bruikbaar met Power BI Desktop en na publicatie voor PowerBI.com. De templates zijn gratis te downloaden en zijn rechtenvrij: je mag ze aanpassen en opnieuw distribueren of verkopen.

Rapid Deploy Templates

Als startpunt voor consultants en zelfbouwende business professionals bieden we een aantal gratis Power BI templates:

Deze templates kunnen gratis gebruikt worden en suggesties en bugmeldingen zijn welkom. Het zijn echter wel allemaal producten die as-is ter beschikking gesteld worden. Er worden geen garanties of onderhoud geboden.

Eenvoudige Templates voor Exact Online

Voor de volgende Power BI dashboards op Exact Online zijn gratis voorbeeldtemplates beschikbaar:

  • Open Facturen: importeer open inkoopfacturen en verkoopfacturen vanuit Exact Online in Power BI en toon ze op een kaart.
  • Resultatenrekening: importeer de balans en Winst&Verlies vanuit Exact Online in Power BI voor een of meerdere administraties.

Power BI Themes

Invantive heeft ook een aantal Power BI huisstijlen gratis beschikbaar (zogenaamde themes). Deze zijn te vinden op Gratis Power BI Themes.

Voorbereiding

Om deze sjabloon te gebruiken, registreert u eerst een account op Invantive Cloud en daarna registreert u een database zoals getoond in de volgende video’s:

Registreer een Account

Registreer een database voor Power BI